AirFryer günlük hayatta yaptığımız çoğu yemekleri bize daha sağlıklı ve pratik hale getiriyor. Kızartmalar, sebze ve et yemekleri artık AirFryer yapılıyor. Ayrıca börek, kek de pişirebiliyor. Yazın dalından koparmış olduğunuz taze meyveleri de kurutabilir, kışın afiyetle tüketebilirsiniz.

İşte size kullanıcı yorumları ve tavsiyesiyle hazırlanan liste

En İyi Airfryer Tavsiyesi

1. Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer, sağlıklı ve lezzetli yemekler yapmak isteyenler için ideal bir seçim. Kızartma, fırın, ızgara, yoğurt yapma, sebze ve meyve kurutma gibi pek çok işlevi bir arada sunuyor. Ayrıca, her aşamada sizi konuşarak bilgilendiren bir özelliğe sahiptir. Bu sayede yemek yaparken hem eğlenir hem de kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Karaca Air Pro Cook’un en önemli özelliklerinden biri, Less Fat Technology ile sadece bir kaşık yağ kullanarak sağlıklı kızartmalar yapabilmesi. Bu teknoloji sayesinde, yemeğinizin her noktasını eşit kıvamda pişiren yukarıdan aşağıya hareket eden sıcak hava akımı oluşturur. Böylece, yağda kızartmanın zararlarından uzak durabilir ve kalorisi düşük lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz.

Karaca Air Pro Cook’un bir diğer özelliği ise, 4 litre geniş hacmiyle tabak tabak yemek hazırlayabilmenize olanak tanımasıdır. Bu hacim, 1 kilogram patates kızartması veya 1.5 kilogram tavuk pişirmeye yeterlidir. Üstelik, ürünün içerisinde bulunan seperatör ile tek hazneyi ikiye bölerek farklı yemekleri aynı anda pişirebilirsiniz. Bu da hem zamandan hem de enerjiden tasarruf etmenizi sağlar.

Karaca Air Pro Cook’un cam pencereli tasarımı sayesinde, yemeğinizin pişme sürecini rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıca, ürünün dijital dokunmatik ekranı ile sıcaklık ve zaman ayarlarını kolayca yapabilirsiniz. Ürünün üzerinde bulunan 8 farklı program ile de en çok tercih edilen yemekleri tek dokunuşla hazırlayabilirsiniz.

En İyi Airfryer Tavsiyesi

2. Xiaomi Mi Smart AirFryer 6 Litre

Airfryer’da fiyat performans olsun diyenler için Xiaomi Mi Smart 6 Litre Airfryer!

Son zamanlarda adını oldukça sık duyduğumuz airfryerda artık pek çok marka var. Ben de pek çok araştırma yaptım. Çok fazla marka olması oldukça fazla kafa karıştırıyor. Kaç litre almalıyım, hangi marka daha iyi, kolay temizlenebiliyor mu? Ben bu sorularımın cevabını Xiaomi Mi Smart 6 Litre Airfryer’da buldum. Hemen siparişimi verdim. Çok kısa bir sürede elime ulaştı. Oldukça güzel paketlenmişti. Kutu açılışımı çektiğim video aşağıda bulunan linkte.

İlk olarak airfryerımı 200 derecede 5 dakika çalıştırdım. Bu aşamada çıkan plastik kokusu sizi tedirgin etmesin. Plastik koku yalnızca ilk kullanımda ortaya çıkıyor. Hemen patates kızartmasını denedim. Yaklaşık bir yemek kaşığı sıvıyağ ile 18 dakika da patates kızarttım. Hem az yağlı hem de bu kadar lezzetli olabileceğini hiç düşünmemiştik 😊

Peki neden 6 Litreyi tercih etmeliyim?

Beni en çok yoran kısım kaç litre airfryer almam gerektiğiydi. Ancak küçük boyların bana yetmeyeceğini fark ettim. Aynı anda iki yemek pişirebilmek hem de arkadaşlarım, ailem geldiğinde tek bir çalıştırmayla fazla yemek elde etmek daha mantıklı geldi. Üstelik Xiaomi Mi Smart 6 Litre AirFryer‘ın içine bütün bir tavuk alıp kızartmak da mümkün. Oldukça geniş olan içi ara bölmeyi takınca 3 lt takmayınca 6 litre oluyor. 4 – 5 kişilik bir aile için rahatça yemek hazırlayabilmek mümkün.

En sevdiğim kısmı ise çok kolay temizlenebiliyor. Airfryerda soslu tavuk da yapsam milföyde yapsam asla yapışmıyor. Kalan sos kalıntıları ise bir suya tutmayla bile çıkıyor. Hem elde yıkamaya hem de makinede yıkamaya uygun.

Cihazın üzerinde bulunan hazır düğmeler çok yardımcı. Hangi yemeği yapacağınız seçiyorsunuz ve gerisini Xiaomi Mi Smart 6 Litre AirFryer‘a bırakıyorsunuz. O sizler için uygun dereceyi ve süreyi ayarlıyor.

Philips HD9650/90 XXL Avance Collection - En İyi AirFryer

3. Philips HD9650/90 XXL Avance Collection AirFryer (7,3 litre)

Philips teknolojik ürünler seçerken aklımıza ilk gelen markalardan…

Philips Rapid Air, 7 kat hızlı hava akışı sayesinde yemeklerimiz %90’a yakın orandan daha az yağ içeren, dışı çıtır çıtır, içi ise yumuşacık sebzelerimizi bizlere sunuyor. Philips Rapid Air, yiyeceklerimizi çok az bir miktarda veya isteğe bağlı olarak hiç yağ kullanmadan kızartmak için kullanabilirsiniz. 7,3 litre kapasitesi ile tüm aileye kolayca hızlı kızartmalar yapabilirsiniz.

Fat Removal Teknolojisi, bu teknoloji sayesinde daha sağlıklı yemekler yemek için. Bu teknoloji yalnızca Philips AirFryer XXL’ ın bir teknolojisi. Bu teknoloji sayesinde yemeklerimizin fazla yağı ayrılıyor.

En sevdiğim özelliği ise Quick Clean… Philips AirFryer XXL, çıkarılabilir, yapışmaz süzgeç içeriyor. Bu sayede kolay ve hızlıca temizleniyor. Üstelik bulaşık makinesinde yıkamaya da uygun 

Philips teknolojik ürünler seçerken aklımıza ilk gelen markalardan…

Philips Rapid Air, 7 kat hızlı hava akışı sayesinde yemeklerimiz %90’a yakın orandan daha az yağ içeren, dışı çıtır çıtır, içi ise yumuşacık sebzelerimizi bizlere sunuyor. Philips Rapid Air, yiyeceklerimizi çok az bir miktarda veya isteğe bağlı olarak hiç yağ kullanmadan kızartmak için kullanabilirsiniz. 7,3 litre kapasitesi ile tüm aileye kolayca hızlı kızartmalar yapabilirsiniz.

Fat Removal Teknolojisi, bu teknoloji sayesinde daha sağlıklı yemekler yemek için. Bu teknoloji yalnızca Philips AirFryer XXL’ ın bir teknolojisi. Bu teknoloji sayesinde yemeklerimizin fazla yağı ayrılıyor.

En sevdiğim özelliği ise Quick Clean… Philips AirFryer XXL, çıkarılabilir, yapışmaz süzgeç içeriyor. Bu sayede kolay ve hızlıca temizleniyor. Üstelik bulaşık makinesinde yıkamaya da uygun 

Tefal EY5018 Easy Fry & Grill Classic Airfryer (4,2 litre) - En İyi AirFryer

4. Tefal EY5018 Easy Fry & Grill Classic AirFryer (4,2 litre)

Tefal’in bu özelliklerine inanamayacaksınız! 🤭 En iyi AirFryer listemde üçüncü sırada.

Bir hava firtözünden çok daha fazlasını bize sunan bir teknolojiyle karşımıza çıkıyor. Yumuşak, sulu etler ve mükemmel kızarmış sebzeler için döküm alüminyum ızgara sunuyor. En sevdiğimiz yemekler hem sağlıklı hem çıtır çıtır bir şekilde hazır oluyor.

Hızlı ve pratik sonuçlar için klasik bir fırına eşdeğer bir tezgah üstü. Ayarlanabilir sıcaklık kontrolü ve kullanışlı bir zamanlayıcı sayesinde oldukça çeşitli yemeklere kısa sürede kavuşabilirsiniz.

Tefal EY5018 Easy Fry & Grill AirFryer minimum enerji tüketimi sağlayarak enerjiden tasarruf edebiliyoruz. Üstelik şık ve modern tasarımı ile mutfağımızı güzelleştiriyor. Hem ızgara hem de kızartma olarak kullanabilme özelliği sayesinde bizlere ekonomik bir deneyim sunuyor.

Tefal EY5018 Easy Fry & Grill AirFryer 4,2 litre kapasiteye sahip. Tek seferde 6 kişilik bir aileye yemek pişirebilme özelliğine sahip. Yemek yapmak için çok zamanınız kalmadıysa bu fritöz tam size göre.

60 dakikalık zamanlayıcı ve otomatik uyarı özelliği ile siz diğer işlerinizle ilgilenirken Tefal sizler için yemeğinizi pişiriyor. Bu ürün sayesinde sağlıklı yemeklere ulaşmak artık çok daha kolay.

En İyi Airfryer Tavsiyesi

5. Karaca Multifry Single Pan Beyaz Yağsız Fritöz 3,5 L

Karaca Multifry Single Pan Beyaz Yağsız Fritöz 3,5 L, kızartma yapmanın en sağlıklı ve eğlenceli yolunu sunan bir üründür. Bu fritöz sayesinde çok az yağ kullanarak veya hiç yağ kullanmadan daha sağlıklı, lezzetli ve düşük kalorili gıdalar elde edebilirsiniz. Geleneksel kızartma yöntemlerine göre %90’a kadar daha az yağ kullanımı sayesinde çevreye zarar veren atık yağ miktarını azaltmak da mümkündür.

Karaca Multifry Single Pan Beyaz Yağsız Fritöz 3,5 L, pişirme kapasitesiyle de kullanıcılara avantaj sağlar. 3,5 L kapasiteye sahip olan bu fritöz, single pan olarak tasarlanmıştır. Bu sayede yiyeceklerin az yağlı veya yağsız olarak hazırlanması için idealdir. Böylece çıtır çıtır ve damak tadınıza uygun yemekler yapabilirsiniz.

Karaca Multifry Single Pan Beyaz Yağsız Fritöz 3,5 L, zamanlayıcı özelliği sayesinde kontrollü pişirmeye olanak sağlar. Pişirme bittiğinde otomatik olarak kapanarak enerji tüketimini minimuma indirger. Çıkarılabilir ve yanmaz yapışmaz sepeti kolayca temizlenebilir. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ayrıca süzgeç tablası tek başına ayrılabilir. Bu fritöz, 1300 W gücünde olup 2 yıl garantilidir.

Karaca Multifry Single Pan Beyaz Yağsız Fritöz 3,5 L, hem sağlıklı hem de pratik bir şekilde kızartma yapmak isteyenler için mükemmel bir seçimdir. Bu fritözü kullanarak patates kızartması, tavuk nugget, sebze çubukları, börek, kek gibi birçok lezzeti kolayca hazırlayabilirsiniz. Üstelik bu lezzetlerin tadını vicdan azabı duymadan çıkarabilirsiniz. Karaca Multifry Single Pan Beyaz Yağsız Fritöz 3,5 L ile kızartma yapmak artık hem keyifli hem de sağlıklı bir deneyimdir.

Grundig FR 4032 A Fresh Airfryer (3 litre) - En İyi AirFryer

6. Grundig FR 4032 A Fresh AirFryer (3 litre)

Çok amaçlı az yağlı pişirme.

Yağlar vücudumuzda en zor eriyen besin kaynakları. Bu yüzden erimesi zaman alır. Günlük hayatta gün içinde almamız gereken yağ değerini zaten çoğu besinden almaktayız. Bu nedenle ek bir yağ vücut için hiçbir yarar sağlamıyor. Bu yüzden yemeklerimizde ne kadar az ya yağ kullandık bizler için o kadar iyi. Tam bu sırada yardımımıza Grundig AirFryer geliyor.

Grundig AirFryer sayesinde daha az yağlı ve sağlıklı yemekler tüketebilmek mümkün. Üstelik bu sayede yalnızca vücudumuz değil çevremizi de bu atık yağlardan koruyoruz. 1300 W gücü sayesinde yiyeceklerin hem daha hızlı hem de oldukça iyi pişmesini sağlıyor.

3 litre kapasitesi ile büyük porsiyonlar yemek hazırlayabilmek oldukça pratik. Haznenin yapışmaz ve kolay temizlenmesi de en güzel özelliklerinden 🙃

Ayrıca Grundig AirFryer’ın uygun fiyatlı olması da En İyi AirFryer Tavsiyesi sıralamamızda yer alması gerektiğini düşündüm

Xiaomi Mi Smart Airfryer (3,5 litre) - En İyi AirFryer

7. Xiaomi Mi Smart AirFryer (3,5 litre)

Artık sağlıklı ve lezzetli yemekler için mutfakta saatlerce zaman harcamamıza gere kalmadı. Xiaomi Mi Smart AirFryer bizlere yağsız bir deneyim sunuyor. Lezzetli yemekler için bir çorba kaşığı yağ ile tüm ailenin en sevdiği yemeği sağlıklı ve lezzetli bir şekilde sunabilirsiniz.

Xiaomi Mi Smart AirFryer 360° sıcak hava sirkülasyonu ile çalışıyor. Bu teknik sayede yemek hazırlamak oldukça kolay hale geliyor. Üstelik bu yemekler için sadece bir kaşık yağ kullanıyoruz. Böylelikle yemeklerimiz çıtır çıtır, lezzetli, sağlıklı ve hafif oluyor.

Xiaomi Mi Smart AirFryer bizlere ayarlanabilir bir sıcaklık ölçütü ile hazırlanmış. 40° ile 200° arasında ayarlanabiliyor. Bu özellikler sayesinde buzluktaki sebze ve etlerimizi kolayca çözebilir, ev yapımı yoğurtlar hazırlayabilir, minik kurabiyeler pişirebiliriz.

Sizler de benim gibi bazı yemekleri hangi sıcaklıkta ve ne kadar pişmesi konusunda kaygılarınız varsa sakın endişelenmeyin 😝 Xiaomi Mi Smart AirFryerda neredeyse 100’ e yakın akıllı tarif mevcut. Bu tarifleri incelemek için telefonumuza Mİ HOME uygulamasını indirmeniz yeterli. Kendiniz de yeni sıcaklık ve zaman ayarlayabilmek için OLED ekranı ile kullanabilirsiniz.

Yemek sepeti 3,5 litre kapasiteye ve yiyeceklerin yapışmasını önleyen bir kaplamaya sahip. Bulaşık makinesinde yıkmaya da uygun olması da oldukça güzel ve pratik.

Yasomi Y22 Beyaz Airfryer (5 litre) - En İyi AirFryer

Dünya’da Türkiye’nin yeri! Türkiye neler üretiyor? Dünya’da Türkiye’nin yeri! Türkiye neler üretiyor?

6. Yasomi Y22 Beyaz AirFryer (5 litre)

Yasomi Y22 Beyaz AirFryer 1500W 5lt Akıllı Fritöz 7x hava dolaşımına sahip. Pişirme veriminizi %30 oranında arttırarak yiyeceklerin nemini hapsediyor. Böylelikle yemeklerimiz hem sulu hem de çıtır çıtır oluyor.

Yasomi Y22, pişirme esnasında yağ içeriğinin %85’ini azaltarak yiyecekleri eşit ısıda tutmak için 3D He Sirkülasyon teknolojisini sunuyor. Yiyeceklerimiz sanki derin bir yağda kızarmış gibi oluyor. 5 litrelik kapasitesi ile 3-4 kişiye bir sepette yemek hazırlayabilme özelliğini bizlere sunuyor.

Yasomi Y22’ni kontrol panelinde 11 tarif olduğu için menünüze kolayca kara verebilirsiniz. Ayrıca akıllı SuperDenoise Teknolojisi sayesinde mutfakta yemeğiniz pişerken siz rahatlıkla diğer işlerinizi yapabilirsiniz. Çünkü 48 dB’lik düşük bir gürültü seviyesine sahip.

Üstelik Yasomi fritöz, aynı anda pek çok fonksiyonları yerine getirebilir. Yemek yapmaya başlamadan önce ön ısıtma yapabilir. Ayrıca manuel olarak çalışabilir. Yapışmaz kaplaması sayesinde temizlemesi de bir o kadar kolay.

Editör: Saliha Kara