Türkiye’de SGK, Bağkur emeklilerine kaplıca hizmetinin ücretsiz olacağını duyurdu. Bu yeni uygulama, emeklilerin hem fiziksel hem de ruhsal sağlıklarını desteklemeyi amaçlıyor. Kaplıcaların sıcak sularının sağlık üzerindeki olumlu etkileri emekliler için büyük fayda sağlayacak. Kaplıcalara gitmek isteyen emeklilerin, doktor raporu alarak SGK’ya onaylatmaları gerekiyor. Raporun onayı sonrasında emekliler, 6 ay boyunca kaplıca hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecekler.

Emeklilerin bu hizmetten yararlanabilmesi için doktordan bir rapor almaları gerekiyor. Bu rapor, SGK tarafından onaylanacak ve 6 ay boyunca geçerli olacak. Bu süre içinde emekliler kaplıcalara ücretsiz gidebilirler.

Herkes ürünlerini yiyordu! Türkiye’nin dev süt ürünleri firması iflas ediyor Herkes ürünlerini yiyordu! Türkiye’nin dev süt ürünleri firması iflas ediyor

Bu düzenleme, emekliler için hem sağlıklarına iyi gelecek hem de onları mutlu edecek. Kaplıcalar sayesinde emekliler, daha sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşayabilirler.

Kaynak: HABER MERKEZİ