ERZINCAN

Easy Cep Erzincan'da

Yenilenmiş telefon sektörünün tanınmış firmalarından Easy Cep Erzincan'da yeni bir mağaza açıyor.

Abone Ol

Erzincan yenilenmiş telefonlarla EasyCep’te buluşuyor

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi EasyCep, Erzincanlılarla buluşacağı Türkiye’deki 78. mağazasını açtı.

Ticaret Bakanlığı’ndan aldığı lisansla hizmet veren EasyCep, başta akıllı telefonlar olmak üzere tablet, diz üstü bilgisayar ve akıllı saat gibi ürünleri yenileyerek tüketicilere ulaştırıyor.

Yenilenmiş telefonlar, muadili sıfır cihazlara göre yüzde 30’a varan oranlarda daha ucuz. Bunun yanında, TSE sertifikalı olarak tüketicilere ulaşan EasyCep’in yenilediği elektronik ürünler, kredi kartına 12 taksit ve 12 ay garantili olarak satılıyor. Kullanılmış telefonlarda tüketiciyi en çok endişelendiren veri güvenliği konusunda ise EasyCep, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (KVKK) tam uyumlu olarak hizmet veriyor.

Öğrencilerden profesyonellere, tüketicilerin bilgi teknolojilerine avantajlı koşullar ve güvenle ulaşmasını sağlayan EasyCep, yeni telefonların üretiminden kaynaklı karbon salımının önüne geçerken, diğer yandan da bu cihazların ithalatından kaynaklı olarak oluşan dış ticaret açığının azaltılmasında rol alarak ekonomik kalkınmaya destek oluyor.

Eski telefonlarını satarak, yeni telefon alımlarını daha hesaplı yapmak isteyen tüketiciler için de EasyCep, şeffaf bir fiyatlandırma ve veri güvenliği süreci sunuyor. Telefonlarının veya tablet, diz üstü bilgisayar, akıllı saat gibi cihazlarının durumuna göre anında teklif alan tüketiciler, EasyCep’ten yenilenmiş bir elektronik ürünle ile takas seçeneğini tercih ettiğinde ise özel indirimler kazanıyor.