Huawei, ekranı üçe katlanabilen bir akıllı telefonu Huawei Mate XT Ultimate Design’ı tanıttı. Fiyatı 2.800 dolar olan cihazın Türkiye'de 300 bin TL'ye satılması bekleniyor.

Uzun videoları nasıl Shorts yaparım? Uzun videoları nasıl Shorts yaparım?

Kullanıcılar, cihazın ekranını üç farklı şekilde katlayarak, farklı kullanım modlarına kolaylıkla geçiş yapabiliyor. Katlama teknolojisi, cihazın taşıma kolaylığını artırırken, büyük bir ekran deneyimi arayan kullanıcılar için de ideal bir çözüm sunuyor. Üç katlı ekran, kullanıcıların çoklu görev yapma imkanlarını genişletirken, cihazı hem taşınabilir bir tablet hem de akıllı telefon olarak kullanabilmelerini sağlıyor.

3 Katlı Ilk Telefon 1103X960

Cihazın ekranı katlandığında, kullanıcılar cep dostu ve kolay taşınabilir bir form elde ediyor. Ancak ekran açıldığında, geniş bir alan sunarak çalışma, oyun oynama veya medya izleme deneyimini en üst seviyeye çıkarıyor.

Mate XT Ultimate Design’ın OLED ekranı, tek, çift ve üçlü kullanımlarda sırasıyla 6,4, 7,9 ve 10,2 inç oluyor. 3K çözünürlüğündeki ekran tamamen açıldığında, 16:11 altın oran ölçülerine geliyor. 10 bit renk derinliği ile 1 milyardan fazla renk görüntüleyebilen ekran P3 renk gamutunu da destekliyor.

Editör: Merve Kiraz