BAL 11. Gurupta mücadele eden Erzincan Ulalar spor sahasında Aksaray Gençlik spor ile karşı karşıya geldiği mücadelede üç puanı üç golle almayı başardı karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla başladı maçın 10. Dakikasında  ceza alanında topla buluşan Berat’ın vuruşunda kaleciyi geçen top direkten oyun alanına geri döndü karşılaşmanın 22. Dakikasında kontra atak yakalayan konuk Aksaray Gençlik spor  maçta 1-0 öne geçmeyi başarsa da karşılaşmanın 45. Dakikasında sahneye çıkan Berat  meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak karşılaşmada tekrar eşitliği sağladı 1-1 golden sonra baskıyı artıran Erzincan Ulalar spor dakikalar 45+1’i gösterirken ceza alanı içinde topla buluşan Kemal  düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı karşılaşmanın ilk devresi  Erzincan Ulalar Spor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devreye daha baskılı başlayan konuk Aksaray Gençlik spor aradığı golü 48. Dakikada bularak tekrar maçta eşitliği sağladı şok golün ardından baskısını artıran temsilcimiz bulduğu net fırsatlarda bir türlü sonucu  değiştiremedi .  Maçın 87. Dakikasında ceza alanı yayında topla buluşan Berat sert bir vuruşla meşin yuvarlağı üçüncü kez  Aksaray Gençlik spor ağlarına göndererek Erzincan Ulalar spor’u tekrar 3-2 öne  geçirmeyi  başardı  karşılaşma Erzincan Ulalar spor’un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Eyyup TAŞ

HABER FOTOĞRAFLARI İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ

Transfer yasağını aşan Erzurumspor, genç ve tecrübeli kadrosuyla zirveyi kovalayacak Transfer yasağını aşan Erzurumspor, genç ve tecrübeli kadrosuyla zirveyi kovalayacak

https://www.dogugazetesi.com/foto-galeri/duello-erzincan-ulalar-sporun

Editör: Merve Kiraz