Kars'ta kar yağışı besicilere zor anlar yaşattı Kars'ta kar yağışı besicilere zor anlar yaşattı

Pençe Kilit bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın cenaze törenine oğlunun üniformasıyla katılan şehit babası Mehmet Aslan CHP ve HDP'yi hedef alarak 'Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam gönderenlere hakkımı helal etmiyorum' dedi.

Gazeteci bozuntusu Can Ataklı'da 'Şehit babası olunca canının istediğini söylemeye hakkın mı var?' diye seslendi. Bu densiz davranış, söylemlere Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği başkanı Abdulkadir Zengin 'asıl sen kimsin' diyerek cevap verdi. 

'Elazığlı şehidimizin babasına, YouTube kanalından "kimsin sen" diye soran şahsa, asıl sen kimsin?' diyen Abdulkadir Zengin, gazeteci bozuntusu olarak adlandırdığı Ataklı'ya ateş püskürdü.

'Şehit babasının canı yakan, bu asil milletin canına kastedenlere karşı evet canımızın istediğini söyleme hakkımız var... Kimsin diye sorduğun adam! "Şehit Babası Mehmet Aslan" bu toprakların asıl sahibi, bu necip milletin geleceğinin teminatıdır.' dedi. 

Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği Başkanı Abdulkadir Zengin, Mehmet Aslan'ın vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü savunan, mutlaka hesap soracağız diyen elleri öpülesi bir şehit babası olduğunu hatırlatarak bu acılı gününde pervasız söylemlerden vaz geçilmesi gerektiğini ifade etti. 

Abdulkadir Zengin'in konuşması şöyle: 'Öcalan'ın ve Demirtaş'ın onların avanelerinin korkulu rüyası, kahraman mehmetçiğimizin özüdür. Sizin gibi ne olduğu belirsiz de değildir. Asıl siz kimsiniz? Haddinizi bilin, bilmez iseniz bu necip Millet size gereken haddi de cavabı da  bildirecektir. Sizi ve zihniyetinizi en ağır şekilde kınıyorum. Şehit yakınlarının nerede ve ne şekilde konuşacağının teranesi sizi alakadar etmez. Çünkü siz bu toprakları ve milleti değil ağa babalarınızı ve bölücülüğü düşünürsünüz. Evet sizinde avanenizinde canı Cehenneme. Had de bizimdir. Hudutta.' şeklinde konuştu 

Editör: Mücahit Özdemir