ERZINCAN

Çadırkaya Belediyesine memur alınacak

Çadırkaya Belediye Başkanlığı bünyesinde Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere memur alımı yapılacak.

Abone Ol

Erzincan ili Çadırkaya Belediye Başkanlığı bünyesinde Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacak.

Devlet Memurları kanunu yanısıra atanacaklarda istenen özel şartlar ise şöyle: İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak.

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

13.10.1983 Tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Sıra

No

Kadro Unvanı

Sınıfı

Kadro Derecesi

Adedi

Niteliği

Cinsiyeti

KPSS Türü

KPSS Puanı

1

Tahsildar

GİH

8

1

Ön lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Bilgisayar Programcılığı, Muhasebe veya Emlak Yönetimi bölümlerinden mezun olmak.

En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Kadın/

Erkek

P93

En az 75

2

Memur

GİH

9

1

Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Kamu Yönetimi, İşletme veya İktisat bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak.

En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Kadın/

Erkek

P3

En az 80

3

Memur

GİH

8

1

Lisans düzeyinde eğitim veren programların birinden mezun olmak.

En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Kadın/

Erkek

P3

En az 80

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ:

Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için:

Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 24/07/2023-28/07/2023 tarihleri arasında (mesai saatleri arasında) şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile (Yeni Mah. Zübeyde Hanım Cad.No:39 Çadırkaya Belediye Başkanlığı  Çadırkaya Beldesi Tercan /ERZİNCAN) müracaatlarını yapabileceklerdir.

Elektronik ortamda yapılan başvurularda istenilen belgeler eklenerek, başvuru tarihleri içerisinde Belediyemiz cadirkayabelediyesi24@hotmail.com adresine başvuru yapabileceklerdir.

 SINAVIN YERİ, ZAMANI VE KONULARI:

Sözlü sınav 07/08/2023 tarihinde Yeni Mah. Zübeyde Hanım Cad.No:39 Çadırkaya Belediye Başkanlığı  Çadırkaya Beldesi Tercan /ERZİNCAN  adresinde yapılacaktır.

 Sözlü sınav aynı gün içinde bitirilemez ise ertesi günü devam edilecektir.

 Sınava girmeye hak kazandığı halde, ilan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan ve/veya mazeretine binaen katılamayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.

Sınav Konuları:

- Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

- Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi,

- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu,

- Mahalli İdareler İle İlgili Temel Mevzuat,

Konuları ile kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesini kapsar.

Sınava girmek isteyen adaylar, www.cadirkaya.bel.tr internet adresi üzerinden temin edecekleri başvuru formuna istenen belgeleri ekleyerek müracaat edebilir.