Bingöl Yedisu’da 4,8 Büyüklüğünde Deprem: Can ve Mal Kaybı Yok Bingöl Yedisu’da 4,8 Büyüklüğünde Deprem: Can ve Mal Kaybı Yok

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, kış aylarının ardından cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaları hız kazandı. Karlıova Belediyesi, kar yağışının etkilerini geride bırakırken, çarşı merkezi ve mahallelerde kapsamlı temizlik çalışmalarına başladı.

Belediye ekipleri, karların erimesinin ardından çevreyi temizlemek amacıyla tazyikli su kullanarak caddeleri yıkıyor. Bu temizlik işlemi, ilçenin görünümünü iyileştirmek ve halkın daha rahat bir ortamda hareket etmelerini sağlamak için önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Çalışmaların, ilçe genelindeki ana arterlerde ve yoğun kullanılan sokaklarda öncelikli olarak başlatıldığı, ilerleyen günlerde ise mahallelere yayılarak devam edeceği bildirildi.

Karlıova Belediyesi, yaz aylarına daha temiz bir ortam sunmak için kış sonrasında bu tür temizlik çalışmalarına hız vererek halkın sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamalarını hedefliyor.

Kaynak: AA