Denizhan, yerel düzeydeki siyasi faaliyetlerinin yanı sıra kadın hakları ve toplumsal cinsiyet eşitliği konularında aktif bir rol üstlenmiş ve yerel topluluk için çeşitli sosyal projelere katkı sağlamıştı. Kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür eden Denizhan, kadınların siyasette daha fazla temsil edilmesi ve seslerinin duyurulmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

Dilan Denizhan konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; “15 Temmuz 2024 tarihinde CHP Erzincan İl binasında gerçekleştirilecek olan İl Kadın Kolları Kongresi'nde başkanlık adaylığımı açıklamış bulunmaktayım. Kendim ve yönetimim ile birlikte yerel düzeydeki siyasi faaliyetlerin yanı sıra Kadın hakları ve toplumsal cinsiyet eşitliği konularında aktif olarak çalışmada bulunmayı hedeflemekteyiz.

Hangi Kanun nereden alındı? Hangi Kanun nereden alındı?

1991 Diyarbakır doğumluyum. Şehir ve Bölge Planlayıcısı olarak çalışmaktayım. Aynı zamanda Erzincan İl Belediye Meclisi üyesiyim. Uzun bir zamandır birçok siyasal ve kadın konularında aktif çalışmalarda bulundum. Yerel alanda da çeşitli sosyal projelere katkıda bulundum. Öncelikle beni bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyor, kadınların siyasette daha fazla temsil edilmesi ve seslerinin duyurulması amacıyla başta kendim ve yönetimim olmak üzere güçlü bir çaba içerisinde olacağımızı belirtmek istiyorum.”

Editör: Adem Küçükkaya