23 Eylül-22 Ekim: Terazi burcunun özellikleri 23 Eylül-22 Ekim: Terazi burcunun özellikleri

‘Sinirlerim bozuldu!’ sizin de bu cümleyi duyduğunuzda aklınızda birileri beliriyor mu? Hayatta rahatsız edici, sinir bozucu davranışlar sergileyen insanlarla sıklıkla karşılaşılır. Bu insanlar bazen en yakınınız bazense uzaktan bir tanışınız olabilir. Ancak mutlaka böyle biriyle karşılaşırsınız. Peki, nedir bu insanlarda bu kadar sinir bozan şey?

Sinir Eden 8 İnsan Davranışı

  1. Her konuda övünen insanlar! Bu insanlar başkalarını kıskandırmak isterler çünkü onlar çok kıskanırlar. Aldıkları eşyadan yedikleri yemeğe kadar her konu onlar için övünç kaynağı olur.
  2. Sesini yükseltmeden har olaya yükselen insanlar! Bu insanlar tavsiyede bulunmazlar; bunun yerine, işlerin nasıl yapılması gerektiğine işaret ederler. Başkalarına hükmetme eğiliminde olurlar. 
  3. Her konuda fikri olanlar! Hayat, ilim, bilim, sanat, sepet her konu uzmanlık alanlarına girer.
  4. Her konu hakkında şaka yapabilen insanlar! Bu kronik şakaçılar genellikle agresif şakalara başvururlar. İnsanları sinir etmekten veya etraflarındakileri rahatsız etmekten hoşlanırlar. 
  5. Sohbetin ortasında  ‘O değil de…’ diyerek lafınızı kesen ve sonra şahsi dertlerini anlatmaya geçenler…
  6. Emrivaki insanlar! Aranızda yakınlık olduğuna güvenerek haber vermeden eve gelir, sormadan sizin adınıza karar alırlar, yapmak zorundaymışsınız gibi emir verirler.
  7. Eleştirici insanlar! İstisnasız her konuyu, her fikri ve her davranışı eleştirirler. 
  8.  Her şeyden çok fazla etkilenenler! Geçen hafta hayatında gördüğü en güzel kasabaya gitmiştir. Her şeyden çok kolay etkilenir, çok fazla büyülenirler.

 
 

Editör: Sena ERDOĞAN