ERZINCAN

Aksun aday adaylığı başvurusunu Ankara'da yaptı

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, 2024 yerel seçimlerinde Erzincan için belediye başkanlığına yeniden talip olduğunu belirterek aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Abone Ol

2019 yılında yapılan yerel seçimlerinde MHP'den Erzincan Belediye Başkanı seçilen Bekir Aksun, 5 yıllık görev süresinin sonuna gelirken yeni seçimde de belediye için kolları sıvadı. İlk resmi adımını atan Aksun önceki gün parti genel merkezine giderek MHP lideri Devlet Bahçeli ile de bir araya geldi.

Belediye Başkanı Aksun aday adaylığı başvurusu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamasında şunları kaydetti; “Milliyetçi Hareket Partimizde Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Feti Yıldız, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sadir Durmaz ve Genel Sekreter Yardımcımız Sn. Tamer Osmanağaoğlu beyefendileri ziyaret ederek, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde, Aday Adaylığı müracaatımızı yaptık. 

Kıymetli vatandaşlarımızın bizlere olan güveni ve verdikleri destekler ile Can Erzincan’ımıza yapmış olduğumuz hizmetlerimizi sunmaya kaldığımız yerden devam edeceğiz.Ülkemize ve Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum."