SAĞLIK

Adını cennetten alan mucize meyve: Bağırsakları çalıştırıyor, vücut direncini artırıyor

Adını cennetten alan bu mucize meyve vücut sağlığını baştan aşağı destekliyor. İçeriğinde bulunan doğal bileşenler sayesinde vücudu adeta yeniliyor ve direnci artırıyor.

Abone Ol

Lezzeti ile de meşhur olan bu meyve vücuda adeta şifa dağıtıyor. Özellikle yoğurtla beraber tüketildiğinde faydası saymakla bitmiyor. Peki bu meyve hangi meyve?

CENNET HURMASI VE YOĞURT MUCİZESİ

Halk arasında cennet meyvesi olarak da bilinen cennet hurması meyvesi yoğurtla bir araya gelince sindirim sistemini destekliyor. Bağırsakları çalıştırıyor. Lifli yapısı ile cennet hurması probiyotik zengini yoğurtla birleşince adeta şifa dağıtıyor. Kabızlık, vücut direnci, sindirim sitemi ve daha pek çok soruna fayda sağlıyor.

CENNET HURMASININ FAYDALARI NELER?

Besleyici özelliklere sahip olan cennet hurması, vücuda sağlık açısından pek çok fayda sağlar. Yüksek antioksidan içerir. Bu da vücudu serbest radikallerden korur. Yaşlanma sürecini yavaşlatarak cildin kırışık görünmesini engeller.

Öte yandan bağışıklık sistemini güçlendirir. Vücudu hastalıklara karşı daha dirençli hale getirerek soğuk algınlığı, grip gibi mevsim hastalıklarına karşı korur. Lif bakımından oldukça zengin olan bu meyve tokluk hissini artırır, sindirim sistemini destekler, bağırsak hareketlerini düzenler.

CENNET HURMASININ DİĞER FAYDALARI

Kötü kolesterolü düşürür

Kan basıncını destekler

Kalp sağlığını korur

Göz sağlığını destekler

Kan şekerini düzenler

Diyabet hastaları için uygun bir meyvedir.