Kiwi marka kıyma makinesi kıyma makineleri arasında en popüler makineler arasında yer alıyor. Kiwi Kmg-2603 Et Kıyma Makinesi, kıyma çektirme başta olmak üzere salça, sucuk ve içli köfte yapmak gibi işlevleri de yerine getiriyor. Makine 1500 W motor gücüyle ön plana çıkıyor.

Makinenin yanında birçok işlevde kullanılmsı nedeniyle sucuk ve içli köfte aparatı da kullanıcıya ulaştırılıyor.

Aynı zamanda ürünün geniş beslenme ağzı,  yüksek kalite paslanmaz çelik bıçakları bulunuyor.

Bunların yanı sıra Kiwi Et Kıyma Makinesi, 2 adet farklı ölçüde çelik kıyıcı disk, tersine çalışma fonksiyonu, aşırı yüklenme koruması ve kaymaz ayak özellikleriyle dikkat çekiyor.

Gerçek Kullanıcı Yorumları

"Ürün çok kaliteli ve sağlam çok memnun kaldım annemede sipariş verdim"

"Anneme aldık normal kalite de lüks düşünmeyin ama iş görüyor salça yapmak için aldık"

"Harika bir ürün sayesinde kasap kasap gezmek zorunda kalmadım büyük kolaylık emeği geçenlere teşekkürler"

Malatya'da 5. Uluslararası Turgut Özal Ekonomi ve Siyaset Kongresi düzenlendi Malatya'da 5. Uluslararası Turgut Özal Ekonomi ve Siyaset Kongresi düzenlendi

"Kayınvalideme hediye aldık çok beğendi boyutu ne büyük ne küçük kıyma çektik çok güzel çekti kıymayı ama dinlendirerek çekmek lazm motoru çabuk ısınıyor almak isteyene fikir olsun"

"Ürünü kurban bayramından önce almıştım hiç abartmıyorum 4 tane kurbanı full çektik, sadece arada dinlendirdik o kadar. Bu kadarını beklemiyordum gayet güzel memnun kaldık, tek dikkat etmeniz gereken ufacık da olsa kemik kaçırmamanız gerekir yoksa makine çöp , ben çok dikkat ettim çok da memnun kaldım sorunsuzz"

Editör: Sena ERDOĞAN