Son dönemin en popüler yapımları Son dönemin en popüler yapımları

Fantastik,komedi,korku dallarında yer alan ve yapım aşamasında bulunan filmin yönetmenliğini yine üreticisi olan  efsane yönetmen Tim Burton üstleniyor.  Seth Grahame-Smith , David Katzenberg , Mike Vukadinovich gibi isimlerin senaristliğini yaptığı filmin 6 Eylül 2024’de vizyonda olması bekleniyor. Son yıllarda oldukça ses getiren ve herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Wednesday dizisinin başrol oyuncusu Jenna Ortega’da Beter Böcek’in kadrosuna dahil oldu.

Beter Böcek 643X960

30 Mart 1988 ilk kez vizyona giren film her yaşta izleyebileceğiniz müzikleriyle çok keyifli  eğlenceli dolu sahneleriyle kült filmler arasındaki yerini hala koruyordu. Farklı tarzıyla oldukça dikkat çeken Tim Burton’ın fantastik dünyasına , renklere, canlılığa olan tutkusunu bir kez daha beyaz perdeye yansıtması hayranlarını oldukça sevindirdi.

Oldukça ilginç olaylar silsilesine konu olan ve başrollerinde Michael Keaton ve WinonaRyder’ın bulunduğu ilk filmin konusunda; Genç ve mutlu bir çift olan Adam ve Barbara Maitland geçirdikleri trafik kazası sonrasında ölürler. Bu arada Charles ve Delia, kız kardeşleriyle birlikte New York'a gelerek Maitland'ların evlerini satın alırlar. Fakat Adam ve Barbara Maitland bu durumdan hiç hoşnut değildirler. Birer hayalet olmalarına rağmen tecrübesizlikleri yüzünden yeni ev sahiplerini evden uzaklaştıramazlar. Son çare olarak en kötü hayalet Beter Böcek'e başvururlar.

Yine  Michael Keaton ve WinonaRyder’ın başrol olmasının yanında Jenna Ortega’nın da oyuncu kadrosuna dahil olduğu  2. film "Beterböcek Beterböcek"'in yayınlanan konusu ise şöyle;

Tim Burton' filmi Beterböcek'in devamı niteliğinde. Bir aile trajedisinden sonra Deetz ailesinin üç jenerasyonu birden Winter River'daki evlerine döner. Lydia'nın hayatı, ergenlik çağındaki kızı Astrid yanlışlıkla ölümden sonra hayata bir portal açtığında tepetaklak olur. 

Bakalım ilk film kadar 2. Filmde ses getirip unutulmazlar listesine girecek mi?

Editör: Merve Kiraz