BİLİM VE TEKNOLOJİ

5 ücretsiz uygulama tavsiyesi

Hayatınızı kolaylaştıran ücretsiz uygulamaları biliyor muydunuz

Abone Ol

(Not Broring) Weather

Hava durumu için oldukça iyi bir program. 3D video oyunlarından ilham alan yeni nesil kullanıcı arayüzü tasarımıyla günlük hava durumu tahminlerinizi unutulmaz bir deneyime dönüştürün. Yağmuru hissedin, gök gürültüsünü duyun ve ekranınızda canlı ayrıntılarla esen rüzgarı izleyin.

Alarmy- Alarm Clock

Daha sağlıklı sabahlar ve geceler için; Alarmy ile bedenini ve zihnini tamamen uyandır! İster hafif ister yüksek, farklı alarm sesleri arasından seçim yapabilir, en sevdiğin müziği alarm olarak ayarlayabilir, hatta vücudunun ve zihninin tamamen uyanmasını sağlamak için farklı görevleri birleştirebilirsin!
Uyku saati hatırlatıcısı ile yatma vakti geldiğinde hatırlatma alabilir ve farklı uyku sesleriyle en uygun uyku ortamını yaratabilirsin! Ayrıca uyku takip özelliğini kullanarak uyku kaliteni ve kayıtlı horlama seslerini kontrol edebilirsin. Kapatmak için bir görev yapıosunZor uyanıyosan 

Phone tester

Android cihazınızı analiz edip test edelim, android telefon test cihazını kullanarak sensörlerin çalışıp çalışmadığını kontrol edelim. Evet, bu Android mobil için Test Cihazı ve IMEI numarası Kontrol ve Donanım Testi. Bir kullanıcı yeni Android akıllı telefon? Yeteneklerini bilmek ister misiniz?
Tek bir dokunuşla, android telefon hakkında her şeyi kontrol edin. Android Telefon Test Cihazı ve IMEI numarası Kontrol ve Donanım Testi testi karşılaştırmak en iyisidir Android uygulaması tüm cihaz donanımınızı, pil sağlığını, Android sistemini, donanım bilgilerini test etmenizi sağlar. 

Photomath

zorlu matematik soruları arasında boğulup kalan matematik öğrencilerine el uzatan uygulama, her türlü matematik sorusunu saniyeler içinde çözüyor ve tüm çözüm adımlarını açıklayıcı bir şekilde kullanıcılara sunuyor.

ZEDGE

Zedge isimli uygulama, tüm bunları bir kenara bırakıyor ve kullanıcıların binlerce zil sesi veya duvar kağıdı arasından istediklerini ücretsiz bir şekilde indirmesine imkan tanıyor.