KÜLTÜR-SANAT

10 Kasım haftası 5 yeni film vizyona giriyor

10 Kasım Cuma vizyona girecek yeni filmler belli oldu. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Aslan Hürkuş 3: Anka Adası, The Marvels, Troller Hep Beraber (Trolls Band Together), Vatikan'ın Şifresi: Bir Temel Macerası ve Seni Görüyorum filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Abone Ol

10 Kasım Cuma vizyona girecek yeni filmler:

Vatikan'ın Şifresi: Bir Temel Macerası

10 Kasım 2023 / Komedi

Yönetmen Okan Ege Ergüven

Oyuncular: Reşat Hacıahmetoğlu, Eda Nur Hancı, Altan Erkekli

Vatikan'ın Şifresi: Bir Temel Macerası, sevdiği kıza kavuşabilmek için arkadaşlarıyla bilrikte imkansız olarak görülen bir görevi gerçekleştirmeye çalışan Temel'in hikayesini konu ediyor.

The Marvels

10 Kasım 2023 / Aksiyon, Macera, Fantastik

Yönetmen Nia DaCosta

Oyuncular: Brie Larson, Iman Vellani, Teyonah Parris

Despot Kree tarafından çalınan kimliğini geri alan Carol Danvers yani Captain Marvel, Yüce Zeka'dan intikamını almayı başarır. Ancak yaşanan beklenmedik olayın ardından Carol, dünyanın yükünü sırtlamak zorunda kalır.

Aslan Hürkuş 3: Anka Adası

10 Kasım 2023 / Animasyon

Yönetmen H. Sinan Güngör, Halil Öztürk, Semih Turalı

Oyuncular: Duygu Biçer, Fatih Özkul, Elif Gizem Aykul

Anka, bilim insanı Fikret ile birlikte Ege Bölgesi’ndeki bir adada görevdedir. Onların yanında teknik işleri halleden on dört küçük, bir büyük drone vardır. Ancak onlar çalışmalarını ilerletirken adaya bir gök taşı düşer ve yayılan manyetik alan drone’ların canlanmasına neden olur.

Troller Hep Beraber

10 Kasım 2023 / Animasyon, Macera, Komedi

Yönetmen Tim Heitz, Walt Dohrn

Oyuncular: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Eric André

Troller Hep Beraber, arkadaşları Branch, Biggie, Tiny Diamond, Cooper, Satin ve Chenille ile birlikte türlü maceralara atılan Poppy'nin hikayesini konu ediyor.

Seni Görüyorum

10 Kasım 2023 / Dram

Yönetmen Ender Mıhlar

Oyuncular: Feyyaz Duman, Melis Birkan, Hakan Salınmış

Seni Görüyorum, doğup büyüdükleri yerden ayrılıp, İstanbul'a gelerek kendilerine yeni hayatlar kuran üç kardeş Kaan, İbrahim ve Tankut'un hikayesini konu ediyor.