Günümüzde cilt bakımında her kadının tercih ettiği C vitamini serumlarının cilde sayısız faydası olduğu biliniyor. Daha aydınlık, genç ve pürüzsüz  bir cilt isteyenler C vitamini serumlarını tercih ediyor. Aynı zamanda ince çizgi, kırışıklık görünümleri, cildin elastikiyetini kaybetmesi, koyu lekeler ve ton eşitsizliği gibi yaşlanma belirtilerini gideriyor. 

Önerilen En İyi C Vitamini Serumları

La Roche Posay C10 Saf C Vitamini Serumu

Hassas cilde sahip olanlar elastikiyet kaybı, pürüzler, ince çizgi ve kırışıklık görünümü gibi yaşlanma belirtileri için bu ürünü tercih edebilir.

 L'Oreal Paris Revitalift Clinical 

 Yüzde 12 saf C vitamini, E vitamini ve salisilik asitle formüle edilen bu ürün en beğenilen serumlar arasında yer alıyor.

Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Saf C vitamini ve hyaluronik asidin içeriğinde yer aldığı bu serum aydınlatıcı ve ton eşitleyici özellikleri ile ön plana çıkıyor.

Cream Co. C Vitamini SOS Serum

Cildi yenileyip onaran bu serum  ciltteki hiperpigmentasyon, renk değişimleri, koyu lekeler ve düzensiz cilt tonu gibi sorunlar için tercih ediliyor.

BİM'e  Benzinli ATV, E-Bike/21 Vites Bisiklet, Air Fryerli Mini Fırın, Pasta Servis Seti, Ultra Temizlik Seti geliyor! BİM'e Benzinli ATV, E-Bike/21 Vites Bisiklet, Air Fryerli Mini Fırın, Pasta Servis Seti, Ultra Temizlik Seti geliyor!

Liftactive Supreme %15 Saf C Vitamini Aydınlatıcı Antioksidan Serum

Yüzde 15 saf C vitamini içeren bu serum, cildi sıkılaştırır, taze ve canlı hissettirir.

 

Editör: Sena ERDOĞAN